Blikarbejde

Blikarbejde af professionelle blikkenslagere

Det er essentielt for vedligeholdelsen af din bolig at have styr på blikarbejdet. Hos VVS Horsens har vi et team af certificerede blikkenslagere til at hjælpe dig med dette. Vi har erfaring inden for inddækning, tagrender og nedløbsrør samt facadebeklædning og taglægning. Hvorfor er det vigtigt, at blikarbejdet er gjort ordentligt? I Danmark er der ikke mange måneder uden regn og blæst, og disse vejrforhold sætter sine spor på boligens facader og overflader. Hvis blikarbejdet ikke er tilstrækkeligt, kan det også sætte sine spor indvendigt i konstruktionen i form af vandskader.

For at sikre, at din bolig får så lang levetid som muligt, sørger vi for at levere et veludført stykke arbejde, som gør din bolig modstandsdygtig mod vind og vejr. Derved sparer du penge på dyre reparationer i det lange løb. Det kan eksempelvis være ved at lave regnvandsafledning og tætte inddækninger. Hvis skaden allerede er sket, så står vi også klar til at reparere skaderne på mest fremtidssigtet og effektiv vis. Vores professionelle blikkenslagere både reparerer, udskifter og monterer efter dine ønsker. Vi har fokus på boligens og dine behov, så din bolig er sikret lang tid fremover. At opfylde kundens behov er vigtigt, men lige så vigtigt er det, at levere en facade, som passer til kundens stil, og som vi kan præsentere med faglig stolthed.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

vvs horsens energioptimering pv solceller

Facadebeklædning

Facaden og taget er oftest det første man ser på en ejendom. Her har du mulighed for at sætte dit personlige præg på boligen. Facade- og tagbeklædning er en måde, hvorpå du kan give bygningen nyt liv på flere måder. For det første fordi det får et nyt udseende, og for det andet fordi det giver boligen en ny holdbarhedsdato. Det kan være klogt at tænke over materialerne i forhold til både udseende og holdbarheden. Moderne materialer til facader er blandt andet kobber som patinerer over tid, og på den måde bliver facaden ved med at ændre sig – men kun til det bedre. En anden løsning er zink, hvis udseende er tidsløst og vedligeholdelsesfrit. En holdbar og vedligeholdelsesfri tagbeklædning er eksempelvis stål. Det er populært pga. dets stilistiske udtryk og kreative frihed.

Inddækning og tætning af tag

Udover facadebeklædning tager vi os også af inddækninger. Der skal være en inddækning alle steder, hvor to eller flere bygningsdele mødes for at sikre tagets tæthed. Vi laver inddækninger af blandt andet murkrone, kviste, skotrende og skorstene, hvilket er de mest gængse. Selvom inddækninger er en lille del af bygningsfacadens udseende, er det en stor spiller i sikringen og forlængelsen af din boligs holdbarhedsdato. En kvalitetssikret inddækning sikrer tagets tæthed og byggematerialernes levetid samt undgår, at regn og sne trænger ind i tagkonstruktionen. Uden en ordentlig inddækning er der risiko for, at vand trænger ind i konstruktionerne, hvilket kan medføre fugtskader, svamp og råd.

vvs horsens blikarbejde inddækning kvist

Tagrender og regnvandsafledning

Tagrender og nedløbsrør er på samme måde som inddækning en lille del af det visuelle, men en essentiel del at vedligeholdelsen af boligen. Med regnen i Danmark, skal der ikke meget til, før der ligger vand overalt. Det er derfor vigtigt at have en effektiv regnvandsafledning, så man kan undgå fugt- og vandskader og dyre reparationsregninger. Tagrender og nedløbsrør gør, at de store mængder regnvand bliver ledt væk fra taget og sikkert væk fra boligen. Man kan få tagrender og nedløbsrør i forskellige materialer og udseender. De kan være indvendige eller udvendige og bestå af både plast og metal. Selvom indvendige tagrender kan være flotte, anbefaler vi at få udvendige tagrender, da man hurtigere opdager, hvis noget er galt. Vi hjælper også gerne, hvis tagrenderne er fyldte eller utætte, samt hvis nedløbsrøret er stoppet.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud