Fjernvarme

Hvad er fjernvarme – og hvorfor er det smart?

Fjernvarme er en populær måde at opvarme huse og bygninger på i Danmark. Fjernvarme fungerer ved at varmtvand cirkulerer gennem et nedgravet netværk af særlige rør, der er installeret i lokalområdet. Varmen produceres typisk via et centralt kraftvarmeværk eller biomasseanlæg og distribueres derefter til de enkelte forbrugeres fjernvarmeenhed via de nedgravede rør. 

Som Østjyllands lokale fagmænd har VVS Horsens autorisation og mandskab til at levere, monterer og installere fjernvarmeteknik for lokalbeboere. Fordelen ved fjernvarme sammenlignet med en anden varmekilde er at den  bruger overskudsvarme fra produktionen af el og varme, og dermed er varmeenergien mindre CO2-udledende ved forbrug. Det er også mere energieffektivt end individuelle opvarmningsløsninger, da fjernvarmeinstallationer er mere avancerede og mere effektive.

Alt i alt er fjernvarme er en populær, miljøvenlig bæredygtig måde at opvarme huse og bygninger på i Danmark. Fjernvarmeservice og serviceeftersyn er afgørende for at sikre, at fjernvarmesystemet fungerer effektivt og undgå større problemer og nedbrud. Pt. etableres et nyt fjernvarmenetværk i 8783 Hornsyld, hvilket vil give lokale forbrugere mulighed for at drage fordel af de energieffektiv fjernvarme og øge tilgængeligheden af fjernvarme i området.

Husk, vi leverer den samme gode VVS- og fjernvarmeservice i Hatting og Hedensted – samt Tørring, Juelsminde og Brædstrup.

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Fjernvarmeteknik og installation

vvs horsens - varme fjernvarme gulvvarme varmeinstallation
vvs horsens - håndværker varmeteknik radiator termostat

Serviceeftersyn, varme- og trykkontrol

Nyt fjernvarmenetværk etableres i Hornsyld – i det sydlige Horsens Kommune

vvs horsens - varme gulvvarmepumpe installatør

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Kontakt os i dag

Hør mere om vores VVS-tilbud

Modtag dit uforpligtende
VVS-tilbud

Man-tors: 07:00 – 15:30
Fredag: 07:00 – 12:30