Sanitetsteknik

Fornyelse af badeværelset

Drømmer du om nyt badeværelse? Er vandhanen i stykker eller skal brusearmaturet skiftes? Hos VVS Horsens leverer vi totale badeværelsesløsninger, men også reparation eller udskiftning af det nuværende inventar. Vi sørger for at opfylde alle kundens krav om funktionalitet og effektivitet, men også de eventuelle æstetiske ønsker og behov, som kunden kunne have. Badeværelset er oftest det første rum man starter i og det sidste rum man slutter sin dag i. Derfor er det vigtigt at have et funktionsdygtigt badeværelse, som man er glad for. Det er grunden til, at vi har specialiseret os i alt inden for badeværelser. På den måde kan vi hjælpe dig med at opfylde dine badeværelsesdrømme, og ikke mindst sørge for, at dit vandforbrug er så billigt som muligt.

Hos VVS Horsens reparerer eller udskifter vores fagmænd dryppende vandhaner og lækagerne på vandrørene, så du kan undgå dyre vandregninger. Vi benytter os af kvalitetssikrede materialer fra anderkendte mærker som Ifö, Gustavsberg og Grohe. Vi kan garantere vores badeværelsesinventars lødighed, samt at det lever op til regler og standarder. Vi hører gerne fra dig, hvis du har brug for vejledning i, hvilke badeværelsesløsninger, der matcher din stil og dit badeværelse bedst. Mulighederne er mange og vi vil gøre vores yderste for, at føre dine visioner ud i livet.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

vvs horsens badeværelse væghængt toilet

Sanitetstekniske installationer med vand og varme

Funktionen af badeværelset er essentielt. Det kan være smukt at se på, men hvis det underliggende teknik ikke fungerer, så er udseendet ligegyldigt. Det er derfor vigtigt at hyre en professionel VVS’er til at sørge for teknikken. Badeværelsesinventar skal installeres ordentligt, så det står fast, holder tæt og fungerer optimalt. På den måde, undgår du dyrt spildevand på vandregningen. Derfor kvalitetssikrer vores fagmænd alle løsninger før en opgave godkendes, så du er tilfreds, når vi går derfra. Skal du have installeret vandhaner, opsat håndvaske, udskiftet toilet eller noget helt tredje? Det hjælper vi med, så dit badeværelse ikke kun er lækkert, men også funktionsdygtigt.

Badekar som selvforkælelse

Et brusebad kan være skønt, men intet slår selvforkælelsen i at ligge og slappe af i sit badekar. Før man investerer i et badekar, skal man gøre sig nogle overvejelser omkring behov og plads på badeværelset. Afhængigt af pladsen kan det være et badekar, som også bruges som brusebad. Grunden til at mange vælger at få et badekar er, for at omdanne baderummet til et sted man til tider også kan slappe af i. Derfor kan vi levere og installere eksempelvis hjørnebadekar og siddebadekar samt de luksuriøse modeller som spabad og boblebad. Du kan vælge et fritstående badekar, som er nemt at montere, eller et indbygget, som går i ét med badeværelset. Dog kræver dette mere arbejde, hvilket man skal have med i sine overvejelser.

vvs horsens vvs badeværelse badekar

Brusebad og brusesystemer

Vi har et stort udvalg af brusere og brusesystemer, som vi leverer, monterer og installerer. Derudover er vi også kyndige i at udskifte eller reparere det nuværende brusesystem, hvis det er gået i stykker eller du blot trænger til nyt. Vi klarer både store og små opgaver. Om så det er udskiftning af brusearmatur, hele brusesættet eller blot en tilkobling af et Damixa blandingsbatteri, så kan vi levere et håndværk, som vil holde mange år ud i fremtiden. Sidst men ikke mindst, har vi mulighed for at matche det med din personlige æstetik og stil, så du aldrig bliver træt af at se på det.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud