VVS-entreprise

VVS-entreprise til ethvert byggeprojekt

VVS Horsens er en østjyllands lokale VVS-entreprenør med mange års erfaring i faget. Vi udfører forskellige entrepriseløsninger, og vores mål er at kunne dække alle tekniske fagområder samt at yde god kvalitet og service til både den enkelte privatkunde, erhvervskunder eller entreprisevirksomheder. Vi tilbyder blandt andet kompetencer inden for traditionelt VVS-arbejde, blikkenslagerarbejde samt inden for energioptimering og varmeanlæg. Som VVS-entreprenør sørger vi for at rådgive kunden bedst muligt inden for vores fagområde, samt styre og udføre al installationsarbejde med stor faglig stolthed. Vi udfører alt fra mindre VVS-entrepriser og fagopgaver til avancerede installationsopgaver. Uanset størrelsen yder vi kyndig rådgivning inden for faget og styring af aftalen med fokus på, at kundens behov og ønsker bliver realiseret.

Med vores team af autoriserede VVS’ere, blikkenslagere, installatører og håndværkere med mange års erfaring i faget, kan VVS Horsens garantere kvalificeret og professionelt entreprisearbejde med funktionsduelighed og et højt serviceloft. Vores fagmænd og -kvinder får løbende kurser til videreudvikling af kompetencer. Det gør vi for at holde dem opdateret på de nyeste arbejdsmetoder samt sørge for, at de har de nødvendige værktøjer til at udføre deres job til perfektion. Står du som bygningsentreprenør, bygherre eller privat og mangler en driftssikker VVS entrepriseløsning, vil vi med glæde udarbejde et uforpligtende tilbud i forbindelse med licitation og udbud.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud

Fag-, hoved- og totalentreprise - vi byder ind på det hele

Hvor meget tid har du til at varetage styringen af entreprisen, og hvor kompetent er du inden for områder som byggeteknik, økonomi og jura? Ved at være realistisk omkring egne evner, er man bedre i stand til at alliere sig med rådgivere og håndværkere med supplerende kompetencer.

Man vælger mellem fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise. Ved valg af fagentreprise er det dig alene, som styrer projektet og de enkelte fagentreprenørers opgaver. Ved valg af hovedentreprise er du stadig chefen, men du får hjælp fra en hovedentreprenør. Hovedentreprenøren styrer underentreprenører, byggeriet og økonomien, så du er sikker på, at projektet står klar til den aftalte tid. Hvis det er et stort projekt, så føres det ofte som totalentreprise. Ved valg af dette, klarer din rådgiver eller totalentreprenør hele processen, så du kan fokusere på andre ting.

Entrepriseprojekter i alle størrelser og skalaer

Hos VVS Horsens udfører vi alt inden for VVS i dit entrepriseprojekt. Har du brug for en VVS-entrepriseløsning eller et licitationstilbud? Det kan VVS Horsens hjælpe med. Som VVS-entreprenør har vi kompetencer inden for installation, tilslutning, tætning og så videre. Endvidere kan vi guide dig gennem projektet, så du ikke kommer på dybt vand i projekthåndteringen og VVS-arbejdet. I stedet sørger vi for at byde ind med en driftssikker og serviceminded VVS entrepriseløsning. VVS Horsens kan være en del af både store og små entrepriser. Det kan være projekter, hvor du har brug for en fagentreprenør til at indlede og udføre avancerede installationer, eller en totalentreprise, hvor vi blot står for en lille del af entreprisen.

vvs horsens pvc-rør
vvs horsens vvs udførsel

Udbud, tilbud og licitation

Mangler du eller din organisation en funktionel og driftssikker VVS entrepriseløsning? VVS Horsens og vores samarbejdspartnere står klar til at hjælpe med både udbudsarbejde og licitation. Vores autoriserede fagmænd og -kvinder leverer innovative, solide og kvalitetssikrede installationer til alle slags byggerier. Vores fagfolk er professionelle montører, installatører, blikkenslagere, VVS’ere og håndværkere. Vi kan derfor garantere et højt kvalitets- og serviceniveau indenfor modernisering og ny-installation i alle områder inden for VVS-faget. Hvis du mangler en VVS-entreprenør til en licitationsrunde til et konkret udbudsmateriale, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud ud fra din projektinfo. Vi glæder os til at arbejde på dit projekt.

Modtag et
uforpligtende VVS-tilbud